Η εταιρεία μας Dynamit Β.Καλογερόπουλος &ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1965 με κύρια ασχολία τη διαμόρφωση πλαστικών με τη χρήση τεχνολογίας  υψίσυχνων συστημάτων.Η εταιρεία Dynamit με έδρα το Μοσχάτο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 1.000 τμ εξοπλισμένο με τα κατάλληλα μέσα παραγωγής  και  με σκοπό τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των συνεργατών μας.

Τα πρώτα χρόνια της ύδρισης της η εταιρεία είχε ως κύριο αντικείμενο εργασιών, τα αξεσουάρ αυτοκινήτου και τα καπιτονέ, αλλά σύντομα επεκτάθηκε σε πολλούς τομείς δραστηριότητας όπως ένδυση , υπόδυση , διαφιμηστικά και νοσηλευτικά ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς.

Με τη μεγάλη εξειδίκευση  και  εμπειρία που αποκόμισαν τα στελέχη της εταιρίας  από την πολυετή παρουσία στο χώρο και χάρη στις  επενδύσεις που έγιναν σε τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό , η τρίτη πλέον γενιά των στελεχών της  με σύμμαχο την υψηλή τεχνογνωσία , διαγράφει μια  ανοδική πορεία  εξέλιξης και κατάρτισης.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Σημαντική επίσης είναι η διάκριση της εταιρείας μας στη συνεργασία της με  πολύ μεγάλες επιχειρήσεις δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να διευρύνουμε τον κύκλο εργασιών μας σε πολλαπλές κατασκευές όπως πχ επεξεργασία μετάλου, χαρτιού, υφάσματος με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών κατηγοριών.

Η φιλοσοφία της εταιρείας dynamit στηρίζεται στις άριστες σχέσεις με τους πελάτες της, στην υψηλή ποιότητα των εργασιών που προσφέρει αλλά και στην άμεση  εξυπηρέτηση. Αυτό είναι και το κλειδί της πολυετούς επιτυχίας καθώς και ο βασικός της στόχος.

Πολυετής ενασχόληση και άριστη ποιότητα υλικών

Επικοινωνια